KLC Belastingen & Administraties is een eenmansbedrijf en is opgericht per 1 januari 2014. Wij zijn gevestigd in Breskens en hebben kantoor aan huis. Wij vinden het belangrijk om onze klanten te ontzorgen en komen dan ook graag bij u thuis of op de zaak langs. Doordat wij geen groot kantoor onderhouden, kunnen wij onze diensten tegen scherpe tarieven aanbieden.

 

KLC Belastingen & Administraties is lid van het Register Belastingadviseurs (RB). Het RB is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van circa 700 aangesloten leden. Dit gebeurt onder meer door intensief overleg met het ministerie van Financiën, de Belastingdienst en de andere beroepsorganisaties en door leden informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening te bieden. 

 

Adviseurs die lid zijn van het RB beschikken over actuele vakinhoudelijke kennis op het gebied van belastingadvies. Zij houden voortdurend hun kennis op peil door het lezen van vakliteratuur en het volgen van permanente educatie. U bent dus verzekerd van een up-to-date advies. Daarnaast zijn de leden gebonden aan beroepsregels en  onderworpen aan tuchtrechtspraak.

 

Kim Poppe